Satakunnan AM-sprintti ja Oravacup 1/2024

Milloin

07.05.2024, tiistai    
16:00 - 19:00

Missä

Itätuulen koulu
Kalskeentie 9, Pori

Järjestäjä: Musta Mango Oy ja Itätuulen koulun 8. luokka

Itätuulen koulun 8. luokka järjestää yhdessä suunnistusseura Mustan Mangon kanssa karttaseikkailun ja suunnistuskilpailun. Mukaan voi tulla taistelemaan mitaleista tai sitten vain kokeilla seikkailua kartan kanssa rauhassa ilman aikaa.

Kilpailukutsu
Alustavat kilpailuohjeet

Lähtöajat sarjoittain
Lähtoajat seuroittain
Lähtöajat ajoittain

Tulokset

Kilpasarjojen ilmoittautuminen (ilmoittautuminen on päättynyt, TARKASTA SARJA JA EMIT)
Oravacupin saattajasarjoihin ilmoittautuminen (paikan päällä voi vielä ilmoittautua saattajasarjoihin ja kuntosarjoihin)
Kilpasarjoihin osallistuvat ovat automaattisesti myös mukana vastaavassa Oravacup-sarjassa.

Lähtöaikatarkennukset:
Kuntosuunnistajat ja Oravacupin saattajasarjalaiset: Lähdöt klo 17-18 välisenä aikana, silloin kun itse haluaa (karttaa ja rataa ei saa näyttää kilpailijoille) ja 18-19 silloin kun samaan aikaan ei lähde toista RR-sarjalaista.
AM-kilpailijat ja Oravacupin yksilösarjalaiset: Lähdöt klo 18-19 välisenä aikana, lähtöajat löytyvät yltä.

 

Tiistai 7.5.
klo 17-19 Satakunnan AM-sprintti ja Oravacup

Karttaseikkailu ja sprinttisuunnistustapahtuma ulkona Itätuulen koulun läheisyydessä Vanhalla-Koivistolla. Tule katsomaan, löydätkö kaikki kartalle merkityt rastit? Voit tulla etsimään niitä itseksesi, lasten tai kaveriporukan kanssa tai ottaa avuksi vaikka isovanhemmat. Voit itse valita vaikeustasosi, ratoja löytyy myös enemmän suunnistaneille. Samalla voit seurata huippusuunnistajien vauhdikasta kilpailua.

Kilpasuunnistajille vaativia ratoja omakotitalojen ja rivitalojen lähiympäristössä sekä liikealueella. Paljon reitinvalintaa ja tiukkoja rastipisteitä.

Ohjeet kuntosuunnistajille ja karttaseikkailun osallistujille:

Kuntosarjoihin ja karttaseikkailuun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kun saavut tapahtumaan, ilmoittaudu Itätuulen koululla (Kalskeentie 9), saat valitsemasi vaikeustason kartan ja pääset aloittamaan seikkailusi. Pisin kuntosuunnistusrata on 3,1 km (14 rastia) ja helpoin karttaseikkailu on 1,6 km (8 rastia). Mahdollisuus valita myös rata, jossa yhtenäinen nauha kiertää kiemurrellen jokaisen rastin kautta (sopii ensikertalaisille) 1,4 km (7 rastia), nauhan pituus 2,1 km.

Helpoimman karttaseikkailun hinta 5€/kartta,
muut kuntosuunnistusradat 10€/kartta.
Maksuvaihtoehdot: käteinen, MobilePay, liikuntasetelit

Lisätietoa tapahtumasta:
Kimmo Mieskoski,
kimmo.mieskoski@gmail.com,
045-676 6891

Katso myös lähiseurojen kilpailut:
Rasti-Lukon kevätkansalliset Raumalla 5.5.2024: www.rastilukko.fi
Rastikarhujen Karhurastit Porissa 9.5.2024: www.rastikarhut.fi

Musta Mango Oy on satakuntalainen yritys, jonka tavoitteena on lisätä liikunnan ja suunnistuksen näkyvyyttä. Tämän tapahtuman järjestäjänä on lisäksi Itätuulen koulun 8. luokka.